Culturele Fietstocht: Maasvallei

Datum

21 – 23 aug 2020

Time

All of the day

Locatie

Roermond

Kosten

€10,00
Suster Bertken

Organisator

Suster Bertken

Van vrijdag 21 augustus tot zondag 23 augustus zullen we drie dagen fietsen in de Maasvallei rond Roermond en in het grensgebied met Duitsland. Afstanden variëren van 50 tot 65 kilometer. Doel is te genieten van het rivierlandschap, de dorpen en steden te bekijken, aandacht te besteden aan de geschiedenis van de Maasvallei, en stil te staan bij bijzondere architectuur, kunstwerken, en artefacten in het landschap.

We zullen drie nachten verblijven in een hotel in Roermond, zeer waarschijnlijk Theaterhotel Van der Valk of Hotel Roermond. Aankomst is donderdagmiddag/-avond, vertrek is zondagmiddag na de fietstocht van die dag. De verblijfskosten zullen rond de 350 euro bedragen voor een tweepersoonskamer en rond de 315 voor een éénpersoonskamer. Natuurlijk staat het ieder vrij zelf logies te regelen, als daar de voorkeur naar uit gaat.

Als je voornemens bent mee te fietsen deze zomer, stuur dan een email aan inekedegroot@kpnmail.nl. Geef daarbij meteen even aan of je je eigen fiets meeneemt of een gewone of elektrische huurfiets wilt.

Deelname is definitief na ontvangst van €50,- per persoon op bankrekeningnummer NL46 INGB 0008 0312 77 ten name van Suster Bertken o.v.v. Culturele fietstocht 2020.

Nadere informatie over de fietsroutes en de locaties voor koffie, lunch en diner volgen op een later moment.

Het organiserend comité bestaat uit Rick Ohm, Marja Sanderse en Ineke de Groot.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.