Skulptur projecte Munster en Documenta Kassel

[wtr-time]

Excursie Suster Bertken: Vrijdag 23 t/m maandag 26 juni 2017

Eens in de tien jaar wordt in Munster een grote openlucht tentoonstelling gehouden van beeldhouwwerken van verschillende bekende kunstenaars. Daarnaast vindt eens in de vijf jaar de Documenta in Kassel plaats. De Documenta is de belangrijkste tentoonstelling op het gebied van hedendaagse kunst. Artistiek leider van de 14de Documenta is Adam Szymczyk (°1970) artistiek leider. Hij is in Polen geboren, heeft in het Amsterdamse kunstcentrum De Appel  een opleiding tot curator gevolgd en is momenteel directeur van de Kunsthalle Basel.

Dit jaar vallen beide tentoonstellingen samen en zullen we tijdens de excursie aan beiden aandacht besteden. We starten de excursie op de vrijdag met een bezoek aan Munster, waarna we doorrijden naar Kassel om ons twee dagen geheel te storten in het mekka van de kunstliefhebbers.

De excursie is inmiddels volgeboekt en de inschrijving gesloten. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid op eigen gelegenheid beide tentoonstellingen te bezoeken.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met: mweisz.cultuurwetenschappen@gmail.com

Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrieven

Suster Bertken - Nieuwsbrief Herfst 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Zomer 2021 Suster Bertken - Correctie Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pasen 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Februari 2021 Suster Bertken - Kerst Nieuwsbrief Suster Bertken - Nieuwsbrief voor