Programma Club Actuele Kunst 2016-2017

leestijd plm. 2 min.

De Club Actuele Kunst bezoekt exposities in Nederland en in het buitenland van kunstenaars van nu. Het bezoek gebeurt op eigen gelegenheid zonder begeleiding. Daarom is er ook geen beperking aan het aantal deelnemers en zijn aan deelname geen kosten verbonden. Leden van Suster Bertken die mee willen naar een van de exposities kunnen zich daarvoor aanmelden bij cwsusterbertken@gmail.com. Per gelegenheid worden afspraken gemaakt over tijd en vervoer. Onze plannen voor tentoonstellingsbezoek in de komende maanden zijn de volgende.

De komende tijd gaan we tentoonstellingen bezoeken in Amsterdam, Utrecht en Laren.

Amsterdam

Di 27-12 bezoeken we Amsterdam. We beginnen om 11.15 uur in De Bazel, het Stadsarchief in de Vijzelstraat. Daar is Amsterdam 1900 te zien, een fototentoonstelling met werk van Olie, Breitner, Eilers en tijdgenoten. Om 13 uur lunchen we en daarna bezoeken we om 14.45 uur de Oude Kerk voor een expositie van Marinus Boezem. We sluiten af om 15 uur met een rondwandeling door de Plantagebuurt om het Light Festival te bezien.

Utrecht

Di 24-1 gaan we in Utrecht naar het Centraal Museum. We treffen elkaar om 14 uur voor de expositie van Cragie Horsfield, foto’s en wandtapijten.

Laren

Wo 15-2 In Singer, Laren exposeert de fotografe Desireé Dolron. De tijd van samenkomst wordt belangstellenden nog bericht.

Andere exposities

Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrieven

Suster Bertken - Nieuwsbrief Herfst 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Zomer 2021 Suster Bertken - Correctie Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pasen 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Februari 2021 Suster Bertken - Kerst Nieuwsbrief Suster Bertken - Nieuwsbrief voor