Nieuwe Website Live

leestijd plm. 2 min.

Triomf, triomf, hef aan mijn luit,

de Suster zegt: de site is uit!

Met deze variatie op de wijze waarop de onsterfelijke Hendrik Tollens melding maakte van het uitkomen van de eerste tand van zijn baby geven wij u met blijdschap en trots kennis van de verschijning van onze nieuwe website. Voor de oplettende lezertjes onder u: het voorzetsel ‘uit’ betekent niet dat onze nieuwe website onmiddellijk na het aangaan ook weer uit is gegaan. Dat zal blijken als u via de link  https://www.susterbertken.nl/  voor het eerst een kijkje neemt. Maar ook als u uw nieuwsgierigheid nog even bedwingt en verder door leest, ziet u onder dit bericht ziet u hoe de nieuwe homepage eruit ziet.

De bestaande website van de Suster heeft jaren naar tevredenheid dienst gedaan, maar voldoet niet meer aan de eisen van de huidige tijd. In samenwerking met Paul Noordermeer (P&ontwerp, grafische vormgeving) en Peter Marinus (aWebsheep internet & design) is een vernieuwde website ontworpen en een nieuw logo voor de Suster. Het bestuur streeft ernaar om beter en op een toegankelijke manier te communiceren met haar leden. Daartoe biedt de nieuwe website volop mogelijkheden. Er is veel meer ruimte dan in de vorige voor het plaatsen van informatie en ook foto’s en filmpjes kunnen nu getoond worden. Bezoekers kunnen zich via de contactformulieren eenvoudig opgeven voor een lidmaatschap, een vraag stellen, een opmerking plaatsen, een verzoek indienen bij de tentamenbank of via het prikbord studiemaatjes zoeken.

Wie met de cursor over de ovaaltjes beweegt (niet in het plaatje, maar in de website zelf) zal zien dat ze van kleur veranderen. Na een muisklik geven ze dan toegang tot informatie over de Suster en haar activiteiten. Een beweging met de muis over de items in de regel bovenaan brengt uitklapmenu’s tevoorschijn. Ga naar de website, probeer het gewoon eens en laat u ook nog weer eens verrassen door wat de Suster haar leden allemaal biedt.

Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrieven

Suster Bertken - Nieuwsbrief Herfst 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Zomer 2021 Suster Bertken - Correctie Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pasen 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Februari 2021 Suster Bertken - Kerst Nieuwsbrief Suster Bertken - Nieuwsbrief voor