Kennismakingsbijeenkomst

leestijd plm. 1 min.

Op zaterdag 1 juli vond de eerste van een nieuwe reeks activiteiten plaats: een kennismakingsbijeenkomst voor leden van Suster Bertken die pas kort studeren en/of recent lid zijn geworden van onze vereniging. Omdat de mogelijkheden voor het ontmoeten van medestudenten beperkt zijn, en ook steeds beperkter worden door de ontwikkelingen binnen de OU, heeft het bestuur van de Suster het plan opgevat in deze leemte te voorzien door middel van een soort koffieochtend waar de ontmoeting voorop staat. Geen programma, geen lezing, geen voorbereiding, maar gewoon praten met elkaar over de studie, over problemen en successen, over regelingen die je niet begrijpt, over de behoefte aan een maatje om mee samen te werken, over wensen ten aanzien van de vereniging, enzovoort.

Bij deze eerste bijeenkomst waren vier ‘nieuwelingen’ aanwezig en twee bestuursleden, waarvan er een zelf ook een nieuweling was. De gesprekken maakten duidelijk dat dit idee in een behoefte voorziet. Er is veel besproken, opgehelderd, verbonden, bediscussieerd. In oktober zal de tweede bijeenkomst plaatsvinden; we denken aan zo’n vier keer per jaar.

Hoort, zegt het voort, iedereen is welkom.

Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrieven

Suster Bertken - Nieuwsbrief Herfst 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Zomer 2021 Suster Bertken - Correctie Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pasen 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Februari 2021 Suster Bertken - Kerst Nieuwsbrief Suster Bertken - Nieuwsbrief voor