Een bron van nieuwe kunst in de 20e eeuw

leestijd plm. 2 min.

Het programma voor het Lustrum Symposium over de Stijl is bijna rond. ’s Morgens zijn er onder andere lezingen van Muriel de Beer en Yvonne Hilgenkamp. ’s Middags kunt u kiezen uit maximaal twee activiteiten.

Voor informatie over het programma klik hier

Voor een pdf van het programma klik hier


Muriel de Beer is een welbespraakte  en bevlogen kunsthistorica, die graag haar kennis en enthousiasme met u deelt. Zij heeft  Algemene Kunstgeschiedenis gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Utrecht en voltooide aan hetzelfde instituut haar postdoctorale lerarenopleiding. Zij werkte o.a. als docente aan de Universiteit van Utrecht en aan de Kunstacademie in Kampen en is nog steeds als zzp’er actief voor verschillende opdrachtgevers.

Website: www.artogether.nl


Yvonne Hilgenkamp is kunsthistoricus en architectuurhistoricus. Zij is spreker voor lezingen, rondleider in musea, gids bij stadswandelingen of reisleider bij cultuurreizen, met een duidelijke rode draad: met enthousiasme en liefde vertellen over kunstgeschiedenis en architectuur. Haar interesse is breed en gaat van de Romeinen tot Rembrandt, van De Pijp tot Parijs en van Art Déco tot Dubai’s wolkenkrabbers. Over al deze onderwerpen vertel ze graag en enthousiast! Met verhalen, achtergronden en anekdotes probeert zij haar publiek mee te nemen in de tijd en vooral met een hele nieuwe blik te laten kijken naar een schilderij, gebouw of stad.

Website: www.askhistory.nl

Nieuwsbrieven archief

Nieuwsbrieven

Suster Bertken - Nieuwsbrief Herfst 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Zomer 2021 Suster Bertken - Correctie Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pinksteren 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Pasen 2021 Suster Bertken - Nieuwsbrief Februari 2021 Suster Bertken - Kerst Nieuwsbrief Suster Bertken - Nieuwsbrief voor